MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
2. Zasmażka. Na patelni podsmaż mąkę pszenną z masłem lub...
fot. Katarzyna Puczyńska

Jak zagęścić zupę? Polecamy 7 domowych sposobów, które zawsze działają. To nie tylko tradycyjna zasmażka

Kapuśniak

2. Zasmażka. Na patelni podsmaż mąkę pszenną z masłem lub olejem roślinnym i wymieszaj z resztą zupy. Potrawa zyska ładny kolor, będzie gęstsza i bardziej sycąca. Możesz wykorzystać ten sposób do przygotowania kapuśniaku. Polecamy nasz przepis. Kliknij link i sprawdź: przepis na kapuśniak.

Zobacz również

Placki rabarbarowe na podwieczorek. Ten przepis zrobią nawet kulinarni debiutanci

Placki rabarbarowe na podwieczorek. Ten przepis zrobią nawet kulinarni debiutanci

V Baszkowski Bieg „Przekraczamy Granice" za nami!

TYLKO U NAS
V Baszkowski Bieg „Przekraczamy Granice" za nami!

Polecamy

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

Bliźnięta nie znoszą nudy i są inteligentne. Zobacz, jakie są zodiakalne Bliźniaki

Bliźnięta nie znoszą nudy i są inteligentne. Zobacz, jakie są zodiakalne Bliźniaki

Google będzie wiedziało o zhakowaniu twojego telefonu przed tobą

Google będzie wiedziało o zhakowaniu twojego telefonu przed tobą