Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Sierakowskie Dni Rybackie. Niedzielna odsłona kulinarna

Iwona Paroń
Sierakowskie Dni Rybackie. Niedzielna odsłona kulinarna
Sierakowskie Dni Rybackie. Niedzielna odsłona kulinarna Iwona Paroń
Sierakowskie Dni Rybackie to trzydniowy festyn, który zwieńczy niedzielny koncert. W południe na hipodromie rozpoczął się cykl wydarzeń związanych z tradycjami rybackimi. Przede wszystkim sporym zainteresowaniem cieszył się konkurs kulinarny, w którym odważni szefowie kuchni poddali ocenie swoje umiejętności w przyrządzaniu karpia. Pracowali pod czujnym okiem szefów kuchni oraz krytyka kulinarnego. W tym samym czasie nauczyciel ZS w Sierakowie uczył wędzenia ryby. Sierakowskie Dni Rybackie w niedzielnej odsłonie to także strefa zabaw dla dzieci oraz konkursy dla najmłodszych. Natomiast utalentowany szef kuchni Pałacu w Mierzęcinie Dawid Łagowski przygotował dla sierakowian suma.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Wywiad z prezesem Jagiellonii Białystok Wojciechem Pertkiewiczem

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na miedzychod.naszemiasto.pl Nasze Miasto